Zapečený vegánsky toast

Rýchla klasika, ktorá poteší každého.

Suroviny

2 stredne veľké krajce toastového chleba z pšeničnej múky
3 paradajky nakrájané na kolieska
1 polievková lyžica roztierateľného rastlinného tuku
4 – 6 špenátových listov
4 plátky Nurishh Classic

Príprava

Toasty najskôr natrite z jednej strany rastlinným tukom. Natretú stranu opečte do zlatista.
Na prvý toast položte 2 plátky Nurishh Classic, špenátové listy, nakrájané paradajky, ďalšie 2 plátky Nurishh Classic a nakoniec druhý toast.

Na stredne silnom ohni rozpáľte veľkú panvicu a sendvič z jednej strany opatrne dozlatista opekajte; dávajte pozor, aby sa nepripálil. Ak sa opeká príliš rýchlo, stlmte plameň. Toast opatrne otočte a počas ďalších zhruba 2 minút ho opečte z druhej strany.

Toast otáčajte, kým sa syr nerozpustí a nezíska na oboch stranách zlatistú farbu. Rozkrojte ho na polovicu a môžete servírovať.

Toast podávajte s čerstvým šalátom a nakladanými uhorkami, ktoré mu dodajú správnu chuť.

Naše produkty