Veľký hrniec s osolenou vodou priveďte do varu a uvarte cestoviny podľa inštrukcií na obale. Kým sa cestoviny varia, nalejte olivový olej do veľkej panvice. Pridajte červenú cibuľu, cesnak a štipku soli a restujte na strednom ohni, až kým cibuľa nezmäkne a nezačne karamelizovať. Pridajte rozmrazený hrášok, väčšinu plátkov čili papričiek, citrónovú kôru a Nurishh nátierku s cesnakom a bylinkami a ihneď odstavte z ohňa. Dobre premiešajte, aby sa chute dôkladne prepojili.
Keď sú cestoviny al dente, sceďte ich cez sitko naplnené čerstvým špenátom, presuňte ich na panvicu a premiešajte. Uistite sa, že cestoviny sú dobre obalené omáčkou, dochuťte soľou a korením, naservírujte do štyroch misiek a navrch položte hrsť rukoly a niekoľko plátkov zvyšného čili.