Cestoviny so špenátom a hráškom

Pochúťka vždy s dokonalým krémovým výsledkom

Suroviny

250 g penne cestovín
120 g čerstvého baby špenátu, umytého a osušeného
1 hrnček mrazeného hrášku rozmrazeného vo vriacej vode
1 strúčik cesnaku, olúpaný a nakrájaný nadrobno
kôra z 1 citróna
1/2 červenej cibule nakrájanej na tenké plátky
1 balenie Nurishh nátierky s cesnakom a bylinkami
1 čerstvé červené čili nakrájané na tenké plátky
morská soľ a čierne korenie
hrsť rukoly, umytej a osušenej

Príprava

Veľký hrniec s osolenou vodou priveďte do varu a uvarte cestoviny podľa inštrukcií na obale. Kým sa cestoviny varia, nalejte olivový olej do veľkej panvice. Pridajte červenú cibuľu, cesnak a štipku soli a restujte na strednom ohni, až kým cibuľa nezmäkne a nezačne karamelizovať. Pridajte rozmrazený hrášok, väčšinu plátkov čili papričiek, citrónovú kôru a Nurishh nátierku s cesnakom a bylinkami a ihneď odstavte z ohňa. Dobre premiešajte, aby sa chute dôkladne prepojili.

Keď sú cestoviny al dente, sceďte ich cez sitko naplnené čerstvým špenátom, presuňte ich na panvicu a premiešajte. Uistite sa, že cestoviny sú dobre obalené omáčkou, dochuťte soľou a korením, naservírujte do štyroch misiek a navrch položte hrsť rukoly a niekoľko plátkov zvyšného čili.

Naše produkty