Sceďte plechovku fazúľ cez sitko, opláchnite studenou vodou a vyklopte do misky. Zmiešajte údenú papriku, kôru a šťavu z limetky, čajovú lyžičku olivového oleja a dochuťte soľou a korením. Odložte nabok.
Na prípravu paradajkovej salsy skombinujte 2 nakrájané paradajky, 1/2 nasekanej červenej cibule, jarnú cibuľku, nasekaný koriander, kôru a šťavu z limetky a zvyšnú 1 lyžičku olivového oleja. Odložte bokom.
Naberte dužinu z avokáda do misky a nahrubo roztlačte vidličkou. Zmiešajte kôru a šťavu z limetky, tretinu nasekaných paradajok a zvyšok nasekanej červenej cibule. Dochuťte soľou a korením a odložte nabok.
Na veľkom plameni grilujte kukuricu, otáčajte každých pár minút, až kým rovnomerne nestmavne. Oddeľte zrná z kukurice ostrým nožom a odložte ich nabok.
Na dokončenie dipu, nalejte obe balenia Nurishh nátierky s pažítkou a šalotkou do veľkej plytkej misky a pomocou lyžičky vytvorte uprostred priehlbinu. Naberte veľkú porciu paradajkovej omáčky a fazule. Posypte grilovanými kukuričnými zrnami, nakrájanými olivami a štipkou údenej papriky (voliteľné). Servírujte ihneď spolu s rýchlym guacamole z avokáda, s tortilla čipsami a zvyšnou paradajkovou salsou a fazuľou.