Roztavený Nurishh s bielou plesňou

Vegánske predjedlo s chrumkavou ciabattou.

Suroviny

1 Nurishh rastlinná alternatíva Camembertu
3 vetvičky rozmarínu
2 figy
štipka morskej soli
1 ciabatta pozdĺžne nakrájaná na plátky
150 g olív
niekoľko kvapiek extra panenského olivového oleja
40 g orechov, napríklad vlašské

Príprava

Predhrejte rúru. Na veľký plech položte ciabattu nakrájanú na plátky, pokvapkajte ju extra panenským olivovým olejom a posypte trochou morskej soli a navrch dajte lístky rozmarínu. Pečte v rúre 25 minút.

Po 10 minútach vyberte Nurishh rastlinnú alternatívu Camembertu z papiera a vložte ju späť do dreveného puzdra. Vďaka tomu sa nerozpadne, až ju budete zdvíhať. Hore urobte zárez v tvare písmena X a posypte ju štipkou soli a trochou lístkov rozmarínu. Vložte ju na 15 minút na plech do rúry.

Pripravte si doštičku s olivami a orechmi a pridajte k nim ciabattu, až bude po okrajoch do zlatista opečená.

Akonáhle je Nurishh rastlinná alternatíva Camembertu hotová, vytiahnite ju z rúry a položte ju aj s dreveným puzdrom doprostred dosky.

Môžete ihneď začať jesť – chlieb si namáčajte v roztečenom Nurishh.

Naše produkty